Recepty
a tipy
Tak čerstvé
ako ja!
Uhorkovo-paradajkový šalát so zálievkou
Pri tomto šaláte sme postupovali troška inak. Všetci poznáme klasické šalátové uhorky, ktoré sú najemno nakrájané zbavené šupky a posolené. V tomto recepte sme však urobili zmenu. Z uhoriek sme odstránili semienka a nakrájali ich ako cuketu. Nechali sme na nich šupku. Vôbec sa nemusíte báť. Šupka totiž obsahuje najviac vitamínov a ak máte slovenské uhorky tie sú ošetrované biologickou ochranou a naozaj nič nehrozí. Ak ste takto uhorky ešte neskúšali, určite ochutnajte! Za nás všetkými desiatimi!
prečítať viac5 tipov na rýchlu večeru: Cestoviny, cuketa či burrito
Máte chuť na rýchlu a zdravú večeru? Tak ste na správnej adrese. Pripravili sme pre vás 5 receptov na rýchlu a chutnú večeru.
prečítať viacTradičná talianska paradajková omáčka
Pravá paradajková omáčka je základom pre mnoho jedál pizzu, cestoviny, kuracie mäso či ryby. Inšpirujte s a vynikajúcim receptom na klasickú taliansku paradajkovú omáčku.
prečítať viac5 jesenných polievok, ktoré zahrejú a sú plné vitamínov
Sychravé počasie prináša je ideálne na horúce polievky. Polievka vás nielen zahreje ale navyše dodá telu vitamíny.
prečítať viacHokkaido polievka bez smotany
Vynikajúca tekvicová polievka, ktorá zahreje počas jesene.
prečítať viacParadajky vo vlastnej šťave
Paradajky vo vlastnej šťave sú vhodné na prípravu pizze, omáčok na špagety či leča.
prečítať viacTOP 5 receptov, ako spracovať paradajky
Paradajková sezóna vrcholí, a preto sme pre vás pripravili niekoľko rýchlych receptov na ich spracovanie.
prečítať viacHustý paradajkový kečup s cviklou
Skúste ďalšie hranolky s domácim kečupom. Výhodou je, že neobsahuje žiadne zahusťovadlá či kukuričný škrob.
prečítať viac