Recepty
a tipy
Tak čerstvé
ako ja!
Univerzálna paradajková omáčka na cestoviny a pizzu
Ak hľadáte recept na univerzálnu paradajkovú omáčku, ktorá je ideálna na pizzu aj na cestoviny, máte šťastie.
prečítať viacRýchle jahodové tiramisu
Jahodová sezóna je v plnom prúde. Urobte si rýchle a výborné jahodové tiramisu.
prečítať viacVýborný vývar: Čo robíme nesprávne pri jeho príprave? Pozrite si tipy!
Pamätáte si na ten výnimočný chuťový zážitok z babičkinej kuchyne, keď ste si pochutnávali na jej výnimočnom kuracom alebo hovädzom vývare?
prečítať viacRýchle jahodové tiramisu
Jahodová sezóna je v plnom prúde. Pripravte si rýchlu a svieže nepečené tiramisu. Receptov na tiramisu nájdete stovky. My sme vybrali kombináciu so smotanou a žĺtkami.
prečítať viacKrémová smoothie miska s jahodami
Urobte si svieže a jednoduché raňajky. Poznáte smoothie bowls? Ide o smoothie misky, ktoré sú plné vitamínov a dajú sa kombinovať na milión spôsobov.
prečítať viac3 najlepšie tekvicové nápoje, ktoré zahrejú
Pili ste už tekvicový nápoj? Tento horúci kokteil je ideálnym nápojom na jeseň.
prečítať viacRýchla jahodová roláda s mascarpone
Leto si nevieme predstaviť bez sladučkých pochúťok, ktoré sú svieže plné ovocia. Pripravili sme pre vás klasickú jahodovú roládu, ktorá je rýchlo hotová a veľmi chutná.
prečítať viacParadajková polievka s bazalkovým pestom
Na 3 porcie potrebujeme: 1 väčšiu cibuľu kocku masla 1 PL hnedého cukru 4 strúčiky cesnaku 500 g cherry paradajok 400 ml zeleninového vývaru 1 ČL sušenej bazalky soľ a mleté čierne korenie podľa chuti bazalkové pesto 50 ml 30% smotany na čerstvé pečivo Postup: Začneme tým, že si na…
prečítať viac